ZPCW heeft geen genade voor de Meerkoeten

Afgelopen zaterdag speelde de heren van ZPC Woerden thuis tegen de Meerkoeten. Waar de ploeg uit Abcoude in het verleden nog weleens een sta in de weg was, kon het afgelopen weekend geen vuist maken. Woerden had geen kind aan de bezoekers en trakteerden ze op een flinke nederlaag. De thuisploeg had een ruime bezetting met verschillende jeugdspelers die hun minuten mochten maken, waar de bezoekers met een minimale bezetting kwamen aanzetten.

ZPCW had niet de intentie om de bezoekers te sparen. Het was 4-0 na de eerste periode, en halverwege was de 10-0 al bereikt. Ook in de 3e periode kon de Meerkoeten ondanks een strafworp niet tot score komen en deed Woerden het magertjes aan. Met een tussenstand van 13-0 aan het begin van de periode kon de Meerkoeten uiteindelijk toch een eretreffer maken. Het had hier wel een tweede strafworp voor nodig. Eindstand 16-1.

Komende zaterdag speelt Woerden uit in Hoorn tegen de huidige nummer één en de titelkandidaat S.G. West-Friesland. Woerden kan in Hoorn de spanning bovenin de competitie terug brengen en De Duinkikkers, waar Kees Ruijgrok coacht, een handje helpen.

Heren 2 van Woerden deed goede zaken thuis tegen ZV Haerlem. De ploeg strijdend tegen degradatie nadat het vorig jaar gepromoveerd is, pakte 3 belangrijke punten. Op overtuigende wijze werden de bezoekers uit Haarlem met 13-6 naar huis gestuurd.

Sponsors