ZPCW Kleding

Op 18 juni is het eindelijk zover: de lancering van de nieuwe kledinglijn van ZPCW.

De lancering zal niet op de catwalk zijn, maar gewoon in ons vertrouwde Batensteinbad.

We zijn een overeenkomst aangegaan met “100% Teamwear” uit Apeldoorn en dit is onze nieuwe leverancier van de clubkleding van het merk Arena. Er is gekozen voor deze samenwerking omdat wij met de kleding van Arena kwalitatief hoogwaardige kleding zullen hebben. Daarnaast zal het via de webshop van 100% teamwear gemakkelijk zijn om de kleding (na) te bestellen.

De nieuwe kledinglijn zal bestaan uit shirts, shorts, lange broek en hoodies met clublogo. Daarnaast zijn er eventueel ook badjassen, zwembroeken voor zowel zwemmen als waterpolo, echter zijn deze zonder clublogo.

Wij willen jullie in de gelegenheid stellen de nieuwe clubkleding dinsdag 18 juni te passen tussen 18.30 tot 20.30 uur in het zwembad. Er zullen voldoende pasmaten aanwezig zijn. Er kan ter plekke afgerekend worden (via pin of contant), waarna de kleding bij je thuis afgeleverd zal worden.

Wij hopen op een grote opkomst en een gezellige avond. Wij kijken er naar uit om iedereen bij aanvang van seizoen 19/20 geheel in het nieuwe tenue te mogen zien verschijnen.

Met vriendelijke groet,

Cindy de Goeij & Oscar Machielse ZPCW
Erwin Westerink en Jeroen Burghout 100% Teamwear

Sponsors