Hostel-Batenstein opent tijdens paasdagen

Komend weekend opent tijdens de paasdagen een tijdelijke hostel in het Batensteinbad in Woerden. Aan de van Helvoortlaan is het straks mogelijk om één of meerdere nachten te overnachten in Hostel-

Batenstein. Boven de horeca wordt een ruimte ingericht met stapelbedden waarin bezoekers kunnen overnachten. Het hostel is vooral gericht op sporters in het Batensteinbad, maar ook zeker geschikt voor toeristen die van het Brediusbos en de omgeving van Woerden willen genieten. Daarmee is het hostel een mooie aanvulling op de overnachtingsmogelijkheden in Woerden. Zo is er natuurlijk al camping batenstein wat naast het zwembad gevestigd is. Mensen die niet van kamperen houden, maar toch een betaalbare accommodatie zoeken, kunnen nu dus bij het zwembad terecht.

Het hostel is ideaal voor sporters die al vroeg in de ochtend willen zwemmen. Het hostel wordt op geopend op initiatief van Zwem en Polo Club Woerden. Er zijn veel zwemmers die meerdere keren per dag willen trainen wat hiermee beter mogelijk wordt. Het hostel zal vooralsnog alleen in april en september open zijn om te ervaren of de verwachtte interesse ook in de praktijk blijkt. Op zaterdag 21 april zal er een feestelijke avond worden georganiseerd in de horeca van het Batensteinbad ter ere van het tijdelijke hostel. Voor reserveringen kan contact opgenomen worden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Sponsors