Grote Clubactie!


ZPCW heeft besloten om ook dit jaar weer mee te doen aan de landelijke Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we ruim € 700 opgehaald voor onze vereniging en dit jaar proberen we dit natuurlijk te overtreffen. Om er een daverend succes van te maken, hebben we echter weer de medewerking van alle leden nodig. Het team of individuele lid dat de meeste loten verkoopt, krijgt ook dit jaar weer een leuke prijs, die in januari 2017 wordt uitgereikt. Hieronder lees je hoe het werkt.

 

Wat is de Grote Clubactie?

Een jaarlijkse landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen genereren door het verkopen van zoveel mogelijk loten. Een lot kost € 3 per stuk en daarvan gaat € 2,40 rechtstreeks naar de vereniging. De overige € 0,80 wordt gebruikt om in december een landelijke loterij te organiseren, waarbij alle lotenkopers prijzen kunnen winnen.

 

Wat is ons doel in 2016?
We willen vanzelfsprekend een zo groot mogelijk bedrag binnenhalen voor onze vereniging. Dat kunnen we gebruiken voor de aanschaf van trainingsmaterialen, de organisatie van activiteiten of het betaalbaar houden van de contributie.
Vorig jaar hebben we ruim €700 opgehaald met ruim 300 verkochte loten. Het streven dit jaar is om een bedrag van rond de € 1000 op te halen. Daarvoor moeten we ruim 400 loten verkopen. Als we er met zijn allen voor gaan, moet dit haalbaar zijn!

 

Nieuw initiatief: Het mooiste uurtje van de week
De Grote Clubactie heeft dit jaar voor het eerst een speciale website gelanceerd, waarop mensen kunnen delen wat voor hen het mooiste uurtje bij hun vereniging was. De mooiste inzendingen maken kans op € 1000 voor hun club en komen live in een uitzending van Radio Veronica. Dat betekent dus leuke publiciteit voor de vereniging. Stuur daarom jouw mooiste uurtje van de week naar de website: www.mooisteuurtje.nl. Of deel het via social media met #mooisteuurtje of #mooisteuurtjevandeweek.

 

Hoe kom je aan loten?
De verkoopboekjes met loten zullen de komende periode in het zwembad worden verdeeld onder de leden. De verspreiding onder de zwemmers verzorgt Thijs van den End, terwijl Leontine Nederend ditzelfde doet voor de waterpoloërs. Ieder boekje bevat 20 loten. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk loten te (ver)kopen. Door ondertekening van de eenmalige machtiging onder ieder lot wordt toestemming gegeven aan de Grote Clubactie te Tilburg om een eenmalig bedrag van € 3 per lot van de op het lot ingevulde bankrekening af te schrijven. Mensen die loten kopen hoeven dus nog niet direct af te rekenen. Zoals gezegd komt van ieder individueel lot € 2,40 direct ten goede aan ZPCW. Hoe meer loten je dus (ver)koopt, hoe groter de kans dat we ons doel voor dit jaar behalen! Zorg er wel voor dat alles duidelijk leesbaar en volledig ingevuld is. Let er ook op dat het goede IBAN-nummer is ingevuld, omdat het lot anders ongeldig is en niets oplevert voor ZPCW. Ook vorig jaar is dat helaas een aantal malen gebeurd.Hoe moet ik de lotenboekjes inleveren?
Je kunt de ingevulde lotenboekjes tot uiterlijk vrijdag 11 november inleveren in de speciale doos, die voor dit doel de komende weken in de materiaalruimte van ZPCW staat.

 

Wat gebeurt er na vrijdag 11 november?
Tussen 11 en 17 november worden alle ingevulde machtigingen verzameld en geregistreerd. Op 17 november moeten alle machtigingen bij de organisatoren van de Groet Clubactie binnen zijn. De trekking van de landelijke Grote Clubactie loterij is op 8 december. Ook dit jaar zijn er weer tal van prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt € 100.000!

 

Op 25 januari 2017 ontvangt ZPCW het bedrag dat door de leden via de (ver)koop van loten is opgehaald. Tijdens het traditionele oliebollentoernooi in januari 2016 zal de opbrengst worden bekend gemaakt en zal de Grote Clubactie worden afgesloten. Tevens zullen dan ook de beste lotenverkopers namens ZPCW bekend worden gemaakt, die voor hun prestatie een leuke prijs ontvangen.

 

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen, aarzel dan niet en neem contact op met een vertegenwoordiger van de sponsorcommissie (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Sponsors