2016-2017 Een nieuw sezoen .. Welkom! Singelpolotoernooi! BBQ Waterpoloclinic

De vakantie zit er weer op! Ik hoop dat jullie allemaal goed hebben kunnen uitrusten na een lekkere vakantie. Het nieuwe seizoen gaat eerdaags beginnen met nieuwe uitdagingen en kansen voor iedereen. Tijdens de Woerdense vakantieweek hebben we als vereniging weer in de “spotlight” kunnen liggen in het Woerdense singelwater. Het is geweldig om de clubnaam daarna veel terug te zien in de lokale media. Dit is dan ook één van de redenen dat er ook dit jaar weer gekozen voor een Singelpolotoernooi met aansluitend de club barbecue. Ik hoop jullie allemaal te treffen om samen het glas te heffen op het nieuwe seizoen!
 
Tot 27 augustus.
 
Met sportieve groet,
 
Ron Kortleve

Kom je naar de seizoensopening van ZPC Woerden?


Hoe kan je het seizoen beter openen dan met een BBQ voor alle leden en hun familie?
Kom met elkaar bijpraten, maak kennis met je nieuwe teamleden, neem de tactiek alvast door voor het nieuwe seizoen.

Het seizoen wordt op 27 augustus vanaf 18.00 geopend met een BBQ voor alle leden en hun familie op het terras van café Victoria. Een ZPCW BBQ kan natuurlijk niet zonder een Rad van Avontuur. Gedurende de avond zullen er diverse rondes zijn met super leuke prijzen!

Voorafgaand is er vanaf 12.00 uur een waterpoloprogramma in de Singel. Om 15.00 uur starten we met een clinic. Deze clinic is voor alle jeugdleden tot 18 jaar, zwemmers en sponsoren en gericht op de waterpolotechnieken. Voor zwemmers een unieke kans om kennis te maken met waterpolo. Voor en na de clinic is er Singelpolo, een waterpolotoernooi waaraan verschillende teams van ZPCW het opnemen tegen andere teams uit de regio. Komt dat zien!
Jij bent er toch ook bij? Geef je op via dit formulier.

waterpoloclinic!


Best jeugdleden (en ouders),

Jullie hebben het ongetwijfeld al ergens voorbij zien komen,  aanstaande zaterdag vindt de 2e editie van Singelpolo plaats! Vorig jaar was het weer niet al te mooi, maar hebben toch een aantal jeugdleden deelgenomen aan de clinic. Wij hopen nu op mooier weer, iets warmer water en natuurlijk op jullie massale aanwezigheid!

De clinic is voor alle jeugdleden van ZPCW tussen 11 en 18 jaar. De clinic is dus voor zowel leden van de zwem- als van de poloafdeling. Bart, Kees en Marieke zullen de clinic verzorgen. Naast jullie zullen er een aantal sponsoren aan de clinic deelnemen en staan Heren 1 en Dames 1 paraat om jullie tips te geven.

Het toernooi vindt plaats tussen 11:30 en 17:30 uur. De clinic vindt plaats van 15:00 - 16:00 uur op het veld tussen de 2 grote speelvelden. De locatie is in de Singel voor Café Victoria. Jullie kunnen je voor de clinic opgeven via het inschrijfformulier. Hiermee kan je je ook opgeven voor de overheerlijke BBQ die na het toernooi zal plaatsvinden als seizoensopening.

Jij bent toch ook bij de clinic? Geef je op via dit formulier.

Nieuwe instroomgroep zwemmen start op 1 september


Op donderdag 1 september start een nieuwe instroomgroep voor het wedstrijdzwemmen. Je leert alle zwemslagen in 10 weken voor maar €20. Dus vertel aan al je vrienden en vriendinnen hoe leuk het is om wedstrijdzwemmen te leren!

Sponsors