SPONSORZWEMMMEN OP 1O JUNI

Help de club en doe waar je goed in bent: ZWEMMEN
Vrijdag 10 juni is er tussen 18:00 en 20:00 uur Sponsorzwemmen. Doe allemaal mee!. Met het sponsorzwemmen geven we onze club een financiële impuls. Door gewoon te doen waar we goed in zijn: ZWEMMEN. We gaan zowel voor de zwem- als de waterpolo-afdeling met de opbrengst trainingsmaterialen kopen zoals ballen en trainings-elastieken.
 
Hoe werkt het?
  1. Je krijgt 15 minuten de tijd om zo veel mogelijk banen te zwemmen.  Je laat je sponsoren per gezwommen baantje of met een vast bedrag. 
  2. Iemand kan ook een hele baan sponsoren. Er zijn zes banen, hoe mooi zou het zijn als alle banen een eigen sponsor hebben. De baan wordt dan speciaal voor dit uur naar jou vernoemd. Dit kost 30 euro.
 
Voorbeeld1:
  • Ome Jan wil 50 cent per baan sponsoren. Als jij 40 banen zwemt betaalt Ome Jan na afloop in totaal € 20,- aan jou voor jouw zwemprestatie. 
  • Ome Jan kan jou echter ook uitdagen en zeggen dat hij jou voor de eerste 20 banen 25 cent betaalt en de banen daarna 1 euro. Als je 40 banen zwemt betaalt Ome Jan jou dus in totaal € 25,- (20 x € 0,25 = € 5 + 20 x € 1,-)
  • Hij kan er ook voor kiezen om een vast bedrag te sponsoren. 
 
Voorbeeld 2:
  • De familie Water wil graag baan 1 sponsoren. Baan 1 heet dan "De familie Waterbaan". Dit kost € 30. 
 
Praktisch
Gebruik het formulier om de afspraken met je sponsor vast te leggen. Als je een vast bedrag hebt afgesproken kan je het bedrag direct in ontvangst nemen. Indien je een bedrag per baan hebt afgesproken schrijft de organisatie van het sponsorzwemmen het aantal banen op je formulier. Je dient dan terug te gaan naar je sponsor om het geld op te halen. Het geld moet je dan dinsdag 14, woensdag 15 of donderdag 16 juni, om 18.00 inleveren in het zwembad.
Voor de baansponsoring mag er een mail gestuurd worden naar het adres van de sponsorcie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.       
 
Prijsuitreiking
Op 25 juni zal tijdens de Badeend bekend worden gemaakt wie het meeste geld heeft opgehaald. Voor zwemmers die uiteindelijk het meeste geld bij elkaar hebben gezwommen hebben we een prijs. En daarnaast natuurlijk de eeuwige roem voor de beste sponsorzwemmer van 2016.
 
 
 

Sponsors