Rabo Fietstocht 13 juni 2015

FIETS MEE EN SPEK DE KAS VAN ONZE ZWEMCLUB!

Op zaterdag 13 juni organiseert de Rabobank voor de tweede keer de Rabo Fietstocht. Op dit moment hebben zich al 140 deelnemende verenigingen aangemeld, waaronder ook ZPCW! Met dit sportieve initiatief kunnen we op een leuke manier onze clubkas flink spekken, dus het is van belang dat er zoveel mogelijk mensen meedoen! Jij bent toch ook van de partij?

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. ZPCW heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Je schrijft je dan ter plekke in en geeft aan dat je voor ZPCW fietst plus het deelnemersnummer. Onze club heeft deelnemersnummer 113. Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (30 km = € 7,50, 60 km € 15 en 100 km = € 20,-) op de bankrekening van onze vereniging. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we dus verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 750,- Het is dus van belang dat zoveel mogelijk mensen voor onze vereniging meefietsen. Je hoeft daarvoor ook niet perse lid van ZPCW te zijn! Ook familieleden, buren, vrienden, etc kunnen meefietsen en geld verdienen voor onze club.

Routes door het Groene Hart

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. Je kunt zelf kiezen welke route je fietst. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als je geen geoefend fietser bent. Wil je 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. Je kunt zelf kiezen wanneer je wilt starten. Dit kan tussen 9.00 en 14.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobank hoofdkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het parkeerterrein bij Zwembad de Koet aan de Sportweg in Kockengen.

Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route kom je een aantal stempelposten tegen. 

Wij denken dat dit een leuk initiatief is om op een sportieve manier geld bij elkaar te fietsen voor onze club . Pak daarom op zaterdag 13 juni voor ZPCW je fiets en doe mee. Bij zoveel sportieve leden moet het geen probleem zijn om € 750 voor ZPCW met zijn allen bij elkaar te trappen!

Sponsors