De Waterwolf prooi voor heren ZPCW

Afgelopen zaterdag speelde de heren van ZPC Woerden thuis tegen de Waterwolf uit Amsterdam. In de heen wedstrijd had ZPCW zich nog stuk gebeten op de amsterdammers, en kwam het niet verder dan een gelijk spel. Omdat Woerden overtuigd van zichzelf was dat zij beter zijn, wilde zij een goed resultaat neerzetten. De start was voortvarend. Via doelpunten van Roeland v/d Bosch, Stefan Bosch en Sander Palm en goed keeperswerk van Remco Veldwijk was er na de eerste periode een comfortabele 3-0 voorsprong.

Woerden trok deze lijn lichtjes door in het tweede part waarbij een 5-1 voorsprong werd gerealiseerd. De bezoekers konden weinig inbrengen, waar Woerden de tegenstander wellicht harder had kunnen toeslaan. Met een 5-1 voorsprong halverwege kon de thuisploeg de wedstrijd eenvoudig uitspelen. Met een 7-3 stand na 3 perioden en een eindstand van 9-5 is de winst nooit in gevaar geweest. Woerden was daarmee de terechte winnaar in een fel duel. Komende week spelen de heren van ZPCW hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen de huidige nummer 6 De Otters het Gooi in Bussum.