ZPC Woerdense B-jeugd Kampioen

Na een uitmuntend seizoen maakten de jongens onder de 17 van Zwem en Polo Club Woerden afgelopen zaterdag het feest compleet door in een kolkend zwembad Fletiomare, met een door Woerdense supporters bevolkte tribune, te winnen van Watervlo in Vleuten met 5-9.

Het team van coach Dennis Ruiter moet in april nog 1 wedstrijd spelen maar kan al niet meer ingehaald worden dus het feest barstte zaterdag al los. Coach Dennis nam ook de c-jeugd spelers die dit jaar hebben ingevallen mee om iedereen te laten meevieren met het succes.

Vanaf de start van de competitie in september wonnen de mannen bijna alle wedstrijden (twee werden er verloren en twee gelijk gespeeld). In de trainingen van Fred Reijnen en Cyriel Muthert werden de wedstrijden voorbereid en systemen ingesleten. Hard gewerkt met een topresultaat!