De mini's van ZPC Woerden Kampioen!

DSC 0490 640x425

OP zondag 2 februari 2014 hebben de mini's van ZPC Woerden meegedaan aan het Innax minipolo event in Amersfoort. Voor dit event hadden zich 28 teams ingeschreven die verdeeld over 6 velden tegen elkaar streden. Voordat iedereen kon starten werd er een warming-up verzorgd door 3 internationals (Nomi Stomphorst, Thomas Lucas en Jesse Koopman). ZPC Woerden kon met 2 enthousiaste minipolo teams deelnemen aan dit event, ieder team speelde 4 wedstrijden van 2 partjes.

De teams waren op sterkte verdeeld wat leuke en dus evenwichtige wedstrijden teweeg bracht. Na een zeer sportieve middag was het eindresultaat voor ZPC Woerden één keer tweede in de poule en één keer eerste in de poule. Iedereen kreeg aan het einde van de middag een medaille mee naar huis en de eersten in de poule kregen nog een beker die werd uitgereikt door de internationals! De zwem- en poloclub Woerden kan na deze middag weer een beker aan hun prijzenkast toevoegen!