ZPC Woerden gaat voor 1000 euro opbrengst met de Grote Clubactie

ZPC Woerden gaat voor 1000 euro in grote clubactie


Woerden, september 2017 – Leden van ZPC Woerden starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

ZPC Woerden gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Thommy en Léontine, clubcoördinatoren van ZPC Woerden: “Dit jaar hopen wij met de opbrengst clubactiviteiten te kunnen organiseren en juryleden voor het zwemmen en scheidsrechters op te kunnen leiden. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

ZPC Woerden doet al jaren mee. Dankzij de verkoop van vorig jaar konden we het eindfeest, de badeend en de opleiding van 2 scheidsrechters voor waterpolo realiseren.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Het kopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: 2 verschillende verkoopmethodes:

Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Online: Je (of je ouders/verzorgers) ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online verkooppagina, https://www.clubactie.nl/actie/ZPCWoerden. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

 Deze week worden tijdens de trainingen de lotenboekjes aan de leden uitgedeeld.

Sponsors