Wie kan ons helpen?!


ZPC is een leuke club, waar we iedereen een kans geven om te wedstrijdzwemmen en te poloën. En daarnaast ook proberen op en zo’n hoog mogelijk niveau te acteren met al onze teams. Er worden verschillende evenementen, door het hele jaar heen georganiseerd, bv masterzwemmen, singelpolo, oliebollentournooi en de Badeend.

Om ervoor te zorgen dat deze inspanningen niet leiden tot extra kosten en het voor iedereen betaalbaar blijft, proberen we sponsoren geïnteresseerd te krijgen. Dit kan zijn om eenmalig een evenement te sponsoren door aanleveren van producten tot het aangaan van een langdurige relatie, waarbij er verschillende mogelijkheden zijn van sponsoring. Dit kan al vanaf een eenmalig bedrag van 50 Euro.

Wij willen jullie vragen om mee te denken wie er potentiële sponsoren zouden kunnen zijn. Heb je bv zelf een bedrijf, of een van je ouders, of ken je iemand met een eigen bedrijf en zou dit bedrijf willen praten over sponsoring van ZPC Woerden. Laat het ons dan weten. Dit kan via de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Er komen regelmatig berichten over onze prestaties in de regionale kranten terecht en er zijn steeds meer toeschouwers langs de lijn. Zowel bij de polo wedstrijden alsook de zwemwedstrijden. Dus het wordt steeds interessanter voor sponsoren om hun naam aan onze club te verbinden. Dit jaar gaan bijvoorbeeld de dames van het eerste team voor het kampioenschap. Hier wordt wekelijks in de krant en op de sociale media over bericht.

We willen het liefst dat de sponsor ook profiteert van de sponsoring, dus niet dat het alleen maar van één kant komt. Naast het vermelden van de sponsoren via de sociale media, website en lokale nieuws, willen we ook zoeken naar acties die voor de sponsor interessant zijn en tot of meer naamsbekendheid leiden, of tot meer omzet. Hier willen we graag een gesprek over voeren.

Heb je daarnaast ideeën over sponsoring of zou je graag een keer hierover mee willen denken, dan kan je ook altijd contact met ons opnemen. Je hoeft echt niet gelijk voor vast bij de sponsorcommissie te komen. Maar misschien vind je het wel leuk om soms te ondersteunen bij losse projecten en ons met ideeën te bestoken.

Mocht je vragen hebben, dan kan je ons altijd mailen of bellen (0647036733)

Martin van Hemert.

Sponsors