Help de club en doe waar je goed in bent: (SPONSOR)ZWEMMEN

 

Op donderdag 12 maart is er tussen 18.00 en 19.00 uur Sponsorzwemmen. Alle leden van ZPC Woerden kunnen hier aan mee doen. Met het sponsorzwemmen geven we onze club een goede financiële impuls. Door gewoon te doen waar we goed in zijn, kunnen we ervoor zorgen dat er geld bij elkaar gezwommen wordt voor materialen en middelen om te zorgen dat wij mooie resultaten kunnen blijven boeken.

Hoe werkt het?

1: Iedereen die gesponsord wil zwemmen krijgt op 12 maart tussen en 6 en 7 een kwartier (15 minuten) de[CW1] tijd om zo veel mogelijk banen te zwemmen. Je moet van te voren met het inschrijfformulier bij vrienden, familie en bekenden langs gaan om je te laten sponsoren. Dit kan per baan, of een vast bedrag.

2: Je kan ook bedenken dat je graag een baan wil sponsoren, geen tijd om zelf te zwemmen kan altijd voorkomen natuurlijk. Er zijn vijf banen, hoe mooi zou het zijn als alle banen een eigen sponsor hebben. De baan wordt dan speciaal voor dit uur naar jou vernoemd. Ook hier heb je de keuze voor een vast bedrag minimaal 30 euro of je kiest dat elke baan die in jou baan gezwommen is zoveel geld waard is.

Voorbeeld 1: Ome Jan wil 50 cent per baan sponsoren. Als jij 40 banen zwemt moet jij dus achter af € 20,- ontvangen voor jouw zwemprestatie. Ome Jan kan echter ook zeggen dat de eerste 20 banen 25 cent zijn, en de banen daarna 1 euro. Hij kan er echter ook voor kiezen om een vast bedrag te sponsoren.

Voorbeeld 2: de familie Water wil graag baan 1 sponsoren. Baan 1 heet dan de familie Waterbaan. De familie kan dan kiezen om 30 euro in totaal te sponsoren of de keuze te maken of 50 cent per gezwommen baan in de waterbaan. Bij de keuze van 50 cent wordt er achteraf berekend hoeveel banen er in totaal in deze baan gezwommen zijn. Stel 80 banen dan betaald de familie Water 40 euro.

Praktisch

Gebruik het formulier om de afspraken met je sponsor vast te leggen. Als je een vast bedrag hebt afgesproken kan je het bedrag direct in ontvangst nemen. Indien je een bedrag per baan hebt afgesproken schrijft de organisatie van het sponsorzwemmen het aantal banen op je formulier. Je dient dan terug te gaan naar je sponsor om het geld op te halen. Het geld moet je dan dinsdag 17, woensdag 18 of donderdag 19 maart, om 18.00 inleveren in het zwembad.

Voor de baansponsoring mag er een mail gestuurd worden naar het adres van de sponsorcie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Prijsuitreiking

Op 18 april zal tijdens het eindeseizoensfeest bekend worden gemaakt wie het meeste geld hebben opgehaald. Voor zwemmers die uiteindelijk het meeste geld bij elkaar hebben gezwommen hebben we mooie prijzen. We hebben gesigneerde shirts met handtekeningen van het nationale waterpoloteam, eneen shirt met handtekeningen van Ranomi Kromowodjojo!! En daarnaast natuurlijk de roem voor de beste sponsor zwemmer van 2015

win dit shirt met sponsorzwemmen win dit shirt met sponsorzwemmen

 

Namens de Sponsorcommissie en activiteitencommissie

Conny Wessels

Oscar Machielse

 


 

Activiteiten Agenda:

12 maart - Sponsorzwemmen (donderdag 18:00 – 19:00 uur)

18 april - Eindeseizoensfeest "Beestachtig Goed" @ Batensteinbad

25 mei - Triathlon Woerden (hekkenbouwen/parcourswachters/deelnemen/supporten)

27 juni - Badeend (Buitenbad Montfoort) + Afsluitende Seizoens BBQ (Batensteinbar)

 Inschrijfformulier_Sponsorzwemmen_2015.pdf

Inschrijfformulier_Sponsorzwemmen_2015.xls

Sponsors